• Feestuitrusting

 • Wij verhuren niet alleen springkastelen en skydancers, maar ook ander materiaal dat zeker van pas kan komen op grote en kleine evenementen.

 • Brutus de rodeostier

  Zin in een ritje op Brutus de rodeostier? Steeds een topper op je feest of evenement. "Brutus" de rodeostier. - voor jong en oud - lichtgevende ogen - rokende neus - afmetingen 5x5 meter (nodige plaats minimum 8x6 meter) - 220V - inclusief begeleider Prijs: - 350 euro inclusief 3u begeleiding - 370 euro inclusief 4u begeleiding  - 25 euro per extra uur begeleiding

  Read more

  Voetbaldarts

  Afmetingen: 6.5 meter lang, 4.5 meter diep en 5 meter hoog Inclusief drie ballen. 5 euro per extra bal. Voor ballen die niet of stuk terug komen, zal een kost van 25euro aangerekend worden. Voor het schepnet dat niet of stuk terug komt, zal een kost van 80 euro aangerekend worden.

  Read more

  Verwarming

  Loungeverwarmer: Voor binnen of buiten. Kan zowel in de tent of buiten de tent gebruikt worden.Verwarmingskanon Om de tent te verwarmen.

  Read more

  Koelaanhangwagen

  Koelaanhangwagen voor het koelen van drank en eten tijdens jullie feesten of evenementen. Kan geleverd of zelf opgehaald worden. Bij het zelf ophalen moet je voor een nummerplaat zorgen dat overeenstemt met het nummerplaat van het trekkend voertuig. Prijzen voor langere periodes op aanvraag. Binnenafmetingen koelwagen 2,4m lang 1,4m breed 1,9m hoog Verhuurvoorwaarden Koelaanhangwagen

  Read more

  Tapinstallatie

  Tapinstallatie met dubbele spoelbak.  Aan beide kanten een uitklapbaar werkblad van 40 cm. Gekoelde tapkranen voor een heerlijk fris pintje.

  Read more